Mycket på gång…

Har under dagen suttit lite med almanackan och uppdaterat den. Håller dessutom på att byta kalender så ska föra över allt till den nya… och under dagen har jag upptäckt att jag har en del grejer på G, och mer kommer hela tiden.

Man blir så mycket mer motiverad till saker när man har saker att se fram emot och sysselsätta sig med. Dessutom blev jag klar över hur nära det är till jul och nyår, de bästa helgerna på året. Och såklart, min och babys födelsedag och vår 1-årsdag. Mycket som stundar de närmsta månaderna.

Älskar att sitta och pyssla med saker som har med organisation att göra. Almanackor, pärmar, arkiv osv.. Man blir så avstressad när allt är i ordning och när man får de snyggt omkring sig. Dessutom klarar jag mig inte utan en almanacka så jag kan hålla koll på allt…

Bild: google.se

Malle – pillar och donar…

Leave a Reply